El GrupClima debuta a l'Ok Lliga amb derrota

Els homes d'Ivan Sanz cauen per 5 a 1 a la pista del Blanes

Es plantejava un partit difícil i així ho va ser. El GrupClima viatjava a la pista del Blanes amb la il·lusió de debutar a l'Ok Lliga amb un bon resultat i els locals es van encarregar de posar les coses difícils als mataronins. Una primera part que va tenir color mataroní va cloure amb un resultat favorable als de Blanes per 2 - 0. En la represa, amb la intenció d'empatar el partit, els de Mataró van veure com el Blanes aconseguia materialitzar totes les oportunitats a pilota parada fins a arribar a un contundent 5-2. Un resultat que podria semblar excessiu, ja que 3 dels 5 gols del Blanes van ser en jugades de pilota parada (dos de penal i un de falta directa). Això sumat a la poca fortuna dels mataronins en els llançaments de falta i de penal van provocar el desgraciat resultat.

El partit va començar amb domini mataroní. Els homes d'Ivan Sanz molt concentrats i ben col·locats a la pista començaven a mostrar les ganes de victòria a un Blanes que no ho veia clar. El primer gol va venir de la mà del Blanes. Amb l'1 a 0 al resultat, Roger Rocasalbas va aventurar-se en un potent llançament que va estavellar-se al pal de la porteria local quan la banqueta mataronina ja cantava el gol. Arribats a aquest punt, l'àrbitre va assenyalar un més que dubtós penal a favor del Blanes que va significar el 2 a 0, i amb aquest resultat es va arribar al descans.

En la represa, l'objectiu de la victòria va passar a ser el d'empatar el resultat. Però la sort estava del cantó dels de Blanes que van aconseguir distanciar-se en el marcador de fins a 4 gols. Primer amb un llançament de penal (3-0) i després de falta directa (4-0). Amb el 4 a 0 al marcador, Ivan Acuña, màxim anotador la darrera temporada a la primera divisió estatal, va errar en un llançament de penal que hauria pogut donar ales al Mataró. Seguidament, els mataronins van desaprofitar un llançament de falta directa.

Quan faltaven 11 minuts i mig per finalitzar el matx va ser Ivan Acuña qui, en un llançament de penal va estrenar el marcador del Mataró. Cinc minuts més tard, va ser Marc Navarro qui va provar sort amb un xut sec que, novament, va acabar al pal de la porteria del Blanes. Fruit d'aquesta errada, en un contracop, el Blanes va anotar el 5 a 1 definitiu.