Adam Puig intenta una jugada d'atac

El GrupClima cau per la mínima davant del CE Noia

Els homes d'Ivan Sanz no aconsegueixen remuntar a un CE Noia que els va fer anar a remolc del marcador al llarg de matx

El GrupClima Mataró no ha començat amb bon peu la seva primera temporada a l'Ok Lliga. Després de caure a la pista del Blanes per un contundent 5 a 1, els mataronins van rebre al CE Noia al Pavelló de Cirera amb la pressió de no deixar escapar punts a casa. Però els visitants van mostrar-se massa segurs a la pista amb un joc molt dur i poc sancionat. El marcador al final dels 50 minuts de joc mostrava un injust 5-6 que lliurava els tres punts a l'equip de Sant Sadurní d'Anoia.

El partit va començar amb clar domini mataroní: primer un potent xut de Calero des del mig del camp va donar el primer avís al porter del Reus, De Moya. Poc després, un xut creuat de Navarro també va ser aturat pel porter de Sant Sadurní. Tanta pressió mataronina va fer aixecar els ànims a l'equip visitant que al minut 7 va avançar-se en el marcador amb una jugada combinada que Molet culminava amb un xut creuat. Un minut més tard, l'àrbitre xiulava un penal a favor del Mataró. Bartrés va ser l'encarregat de fer el llançament, que finalment, no va poder acabar en gol.

Després del cop d'errar en el llançament de penal, va se Rocasalbas qui va provar sort amb un potent xut que novament va aturar De Moya. Al minut 10, però , un Navarro amb ganes de gol va empatar el matx després que Rocasalbas provés sort una vegada més, De Moya aturés, i Navarro aprofités el rebot per establir l'1-1 al marcador. Al minut 19 de partit, va ser Rocasalbas qui, en un fort llançament, va provocar que la pilota rebotés en un defensa de CE Noia i acabés entrant a la porteria. Tres minuts més tard, va ser Selva qui, de penal va igualar el marcador de nou. A falta de dos minuts per acabar la primera part, Esteva, en un fort llançament des de fora l'àrea establia en 2-3. Segons més tard, era Selva qui, novament de penal, donava més avantatge als seus en el marcador. A falta de segons per culminar el primer temps, Navarro amb un potent xut per l'escaire esquerra de la porteria del CE Noia, retallava distàncies per als mataronins. Amb el 3-4 es va arribar al descans.

En la represa i quan només s'havien jugat dos minuts, Feixas aprofitava un enrenou dins l'àrea per anotar el 3-5. Un minut més tard, els àrbitres tornaven a assenyalar un penal a favor del CE Noia (el tercer del matx) que Varias aprofitava per anotar el sisè per al seu equip. Arribats a aquest punt, amb el 3-6 al marcador, els jugadors del CE Noia van tancar-se dins la seva àrea sense massa intenció de buscar un nou gol. D'aquesta manera, el domini de la pilota va ser de color mataroní i al minut 11 de la segona meitat, Calero feia una jugada individual per darrera de la porteria del Noia, i acaba escolant la pilota al fons de la xarxa, signant el 4-6. Amb el gol de Calero es van succeir multitud de jugades mataronines que el públic ja celebrava com si fossin gols: primer Jordi Bartrès, després Marc Navarro aprofitant una passada per sota les cames de Calero... però cal d'elles culminava en gol. Fins al minut 19, que en un contracop de Rocasalbas, el jove Bartrès va anotar el seu primer gol, establint el 5-6 definitiu. La gran qualitat del porter del CE Noia va evitar l'empat en els 5 darreres minuts de joc.