Maria Camino

El GrupClima cau amb el Vilanova

Els homes d'Ivan Sanz no poden amb un Vilanova superior

El partit va tenir un clar dominador: el Vilanova. La vint-i-sisena jornada de lliga que va enfrontar el GrupClima Mataró i el Vilanova va quedar emmascarada per la superioritat dels locals que van esborrar del mapa un Mataró mal col·locat i que va acusar la baixa de Jordi Bartrès. El resultat final, de 6 a 2 deixa als mataronins a l'onzena posició, a quatre punts de la zona de descens, gràcies als mals resultats obtinguts per la resta d'equips de la part baixa.

El partit va començar amb clar domini del Vilanova. Al minut 4, un contracop dels locals va acabar amb el primer gol de Delriu. Quatre minuts més tard, el mateix Delriu feia el 2 a 0 gràcies a un potent xut que Pere Anton no va poder aturar. Al minut 19 Acuña robava una pilota al mig de la pista, i repetint una de les seves especialitats, s'acostava al porter i driblant-lo aconseguia el 2 a 1. Quan faltaven 4 minuts, era Ros qui agafava un mal refús del porter mataroní i aconseguia fer el 3 a 1. A 50 segons d'acabar-se la primera part, Delriu signava el seu particular hat trick gràcies a un potentíssim xut a l'escaire de la porteria de Pere Anton. Amb el 4 a 1 al marcador es va arribar al descans.

A la represa, i quan només s'havien jugat 5 minuts, una falta directe favorable als homes d'Ivan Sanz era llançada per Ivan Acuña que no aconseguia materialitzar. Al contracop posterior, Ros feia el 5 a 1. Al minut 18 un bonic xut de Marc Navarro retallava distàncies al marcador amb el 5 a 2. Un minut més tard, un penal favorable al Vilanova era llançat per Àlvaro que errava en la pena màxima. A falta de 50 segons pel final, era Ros qui, gràcies a un contracop, sentenciava el partit amb el 6 a 2.