-
-

El GrupClima cau a la pista del Reus

Els homes d'Ivan Sanz van controlar bé un partit que van acabar perdent

El GrupClima Mataró es desplaçava a la pista del Reus amb la intenció de no deixar pensar massa als locals, l'únic equip que segueix l'estel del tot poderós Barça, líder indiscutible de la categoria. I així va ser en pràcticament tot el partit. Tres jugades calcades van provocar els 3 gols en els que Pere Anton poc hi va poder fer.

La major part del partit va seguir la mateixa tònica: no hi va haver jugades perilloses en cap de les dues porteries. Els de Mataró, que provaven d'evitar un gol dels locals, haguessin signat un empat. Però Jordi Bartrès va estar a punt d'avançar-los en un contracop que va sorprendre el porter tarragoní, però la pilota va estavellar-se al pal. Quan faltaven 3 minuts per al final de la primera part, va ser Gual qui, en un contracop aconseguia plantar-se davant de Pere Anton, i aquest si, enviava la pilota al fons de la xarxa, establint l'1 a 0 amb el que es va arribar al descans.

En la represa, quan s'havien jugat 5 minuts, el Reus va aconseguir el segon gol, en una jugada idèntica a la del primer gol: contracop i u contra u davant Pere Anton. El partit, que no va tenir excessius canvis de ritme ni xuts a porteria es va decidir gràcies a la qualitat individual dels homes del Reus, que davant el porter mataroní, definien sense perdonar. Rocasalbas va estavellar una altre pilota al pal, i, quan faltaven 13 minuts, el mateix Gual anotava de nou per als de Reus, gràcies, una vegada més, a un contracop. Finalment, victòria per als de Reus per 3 a 0, que col·loca als mataronins a la dotzena posició empatats a punts amb l'Alcoy que és tretzè.