Un partit del CH Mataró d'aquesta temporada.

El CH Mataró perd a la pista del SHUM i no remunta el vol

Derrota mataronina davant un Maçanet més efectiu (5-2)

Només una victòria en els últims set partits i, malgrat tot, líders. Els jugadors del CH Mataró són conscients que passen per un moment baix. Despés d’una primera volta gairebé immaculada, les coses s’han torçat en aquest tram de temporada.

La victòria en l’última jornada contra el Barça no ha tingut la continuïtat desitjada aquest cap de setmana a Maçanet. De totes maneres, l’equip mataroní manté el lideratge.

El capità, Eric Florenza, apunta diversos factors per entendre la dinàmica que ara mateix fa perillar les seves opcions d’ascens: “Quan tot va bé, és molt fàcil. Ara tot costa més. Alguns rivals s’han reforçat, d’altres ens coneixen millor i preparen a fons els partits contra nosaltres i, a més, el cap juga males passades quan la dinàmica de resultats no és bona.”

A Maçanet, per exemple, els mataronins estaven dins el partit ja començada la segona part. Perdien 2 a 1, però aleshores van jugar amb massa precipitació. Un excés d’ímpetu a la recerca de la remuntada que va acabar amb el Maçanet sentenciant amb espais. Els locals es tancaven i sortien ràpid quan recuperaven la bola.

Toca passar pàgina. La setmana que ve, el CH Mataró rep l’Alpicat. El conjunt lleidatà és segon a un punt dels mataronins, però a diferència de l’equip que entrena Albert Larrea arriba eufòric i totalment convençut que l’ascens és qüestió de setmanes. Serà una bona ocasió per mirar de canviar dinàmiques.