La bola tornarà a rodar ben aviat. Foto: R.Gallofré

El CH Mataró perd a la pista de l’Arenys de Munt i continua en caiguda lliure

El rival comarcal s’imposa de manera clara (5-2)

Cinc partits consecutius sense guanyar i només una victòria en les últimes onze jornades de lliga. Cada setmana que passa les xifres del CH Mataró tenen més mala pinta i cada crònica ens obliga a mirar el got mig ple perquè, malgrat tot, el Club Hoquei Mataró només té l’ascens a dos punts. Això sí, els mataronins ja han caigut fins la cinquena posició.

El Club Hoquei Mataró suma 40 punts. Té el Taradell i el Palafrugell a un punt (41), el Manlleu a dos (42 i ja en places d’ascens) i l’Alpicat a tres punts (43). Només resten dues jornades pel final de la competició i aquests cinc equips conserven opcions de pujar a l’OK Lliga. Ens espera un tram final d’emocions fortes.

El CH Mataró, però, haurà de millorar molt per a ser considerat un candidat real a l’ascens. La dinàmica de resultats i el moment anímic de l’equip no conviden a l’optimisme. La derrota d’aquest cap de setmana a Arenys de Munt ha sigut un altre cop dur. El rival maresmenc, tercer per la cua, ha estat capaç de clavar un 5-2 a un equip que no mostra símptomes de reacció.

Els mataronins van poder igualar el 2-0 inicial amb gols d’Adrià Martos i Gerard Cusachs abans del descans, però a la segona part es van enfonsar. Dos gols d’Aleix Domènech i un altre d’Aleix Borregán, que ja havia marcat a la primera part, catapultaven el conjunt local fins el 5-2 al final del partit. El Mataró, doncs, no podia aprofitar la sorprenent derrota del Manlleu a la pista del cuer (5-0 a Sant Feliu).

Liceo i Raspeig. Si el Club Hoquei Mataró guanya els dos partits, tot és possible.