Un gran triomf a casa.

El CH Mataró guanya i obre forat respecte els perseguidors

Els mataronins guanyen 5-4 rescaten una victòria soferta en el tram final.

El CH Mataró va aconseguir una victòria soferta, treballada i molt valuosa a casa davant el Sant Feliu. Els de la capital del Maresme es van aprofitar de les ensopegades d'alguns dels seus perseguidors, com un Palafrugell que va caure amb el Barça i ara es troba a cinc punts del líder. Els d'Albert Larrea segueixen invicte a la categoria.

El partit va tenir una primera part molt igualada, amb dos equips que no es van rendir en cap moment. El Sant Feliu va portar la batuta amb un gol als dos minuts al que va respondre Èric Florenza. Poc després, de falta directa, els visitants tornaven a avançar-se, però Cusachs aconseguia l'empat abans del descans.

A la represa, el partit semblava encarrilar-se. Cantero, de falta directa, anotava el 3-2 i donava el primer avantatge als mataronins. Palacín obria forat amb el 4-2 i el mateix jugador deixava un 5-2 que semblava definitiu. Però el Sant Feliu va tenir buscar una reacció que es va quedar a les portes de consumar-se. Dues dianes en dos minuts posaven el 5-4 a menys de 2:45 pel final. Aquí, l'heroi va ser Sergi Grané. El porter va aturar una falta directa de Vera aguantant la jugada i llegint molt bé com l'atacant intentava aixecar l'esfèric per sorprendre'l. A mig minut pel final, penal que Grané va poder aturar per salvar la victòria.