Un partit del CH Mataró aquesta temporada.

El CH Mataró empata però manté el liderat

Els del Maresme acaben 2-2 amb el Vilanova.

El CH Mataró no va poder trencar la mala ratxa de resultats de les darreres setmanes (tres derrotes en lliga), però va aconseguir evitar una quarta derrota seguida. L'empat amb el Vilanova frena en part les males sensacions dels últims dies i, amb l'empat del Manlleu i victòria del Taradell, manté el primer lloc amb dos punts d'avantatge. Això sí, el quart classificat se segueix acostant i es troba ara a quatre punts.

Els mataronins van tenir un partit a Vilanova molt diferent dels de les darreres jornades. Aquest cop van sortir amb empenta i van ser els que es van posar per davant en el marcador als cinc minuts, gràcies a Florena. L'alegria semblava complerta quan, abans del descans, el mateix jugador anotava el 0-2.

Però a la represa no es va poder mantenir l'avantatge. Lladó va fallar un penal que podria haver estat definitiu. Van anar passant els minuts i cap dels dos conjunts trobava porteria, fins que de falta directa el Vilanova retallava diferències. Encara quedava un quart d'hora, i els vilanovins ho van aprofitar per empatar el matx a vuit pel final. Els fantasmes d'una remuntada van aparèixer, però el Mataró finalment va rescatar un punt que s'espera sigui d'inflexió.