Un partit d'aquesta temporada. Foto: R.Gallofré

El CH Mataró acaba l'any líder i invicte

Els mataronins superen el Vilafranca per 2-3.

El CH Mataró va aconseguir diumenge passat una victòria molt treballada a la pista del Vilafranca per acabar l'any invictes i líders a l'OK Plata. Els mataronins van imposar-se per 2-3 als del Penedès en un partit que no es va decidir fins els últims instants del mateix i que li permet als d'Albert Larrea tancar l'any amb 26 punts, quatre per sobre del segon classificat, el Palafrugell, i vuit per sobre del quart, primer equip fora de la zona d'ascens a OK Lliga.

El matx va estar marcat per la igualtat. Els mataronins van haver de remuntar el gol matiner dels de Vilafranca quan no s'havia disputat ni un minut. No va tardar gaire, però, Oriol Lladó en empatar el partit. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa, els mataronins van tenir ocasions, com una falta directa d'Èric Florenza, però no va ser fins a deu minuts pel final que Àlex Cantero aconseguia fer l'1-2. El matx semblava sentenciat a 2:30 per acabar, quan Florenza marcava el tercer dels de la capital del Maresme. A un minut per acabar, els locals van retallar diferències i van posar l'ai al cor als mataronins, però la victòria ja no es va escapar.