Un partit d'aquesta temporada.

Dolorosa derrota del Mis ibérica a casa

Els mataronins perden 2-4 amb el Sant Cugat, rival directe per l'ascens. Segueixen entre els tres primers.

El Mis Ibérica Mataró tenia un partit vital aquest cap de setmana davant el Sant Cugat. Els dos equips es troben en posició d'ascens a OK Lliga, i per tant guanyar un rival directe significava deixar enrere un contrincant. Però els mataronins van acabar ensopegant per 2-4. Això provoca que l'equip passi de ser segon a ser tercer, intercanviant els papers amb els valleasns. Els dos en ascens, però ara amb Alcobendas i Manlleu a dos punts dels mataronins.

El matx va començar torçat amb el gol matiner de Joan Farnés al poc de començar. Els mataronins, però, no van baixar els braços i van empatar poc després mitjançant David Montero.  Abans del descans encara hi hauria temps perquè el Sant Cugat fallés un penal.

A la represa, de nou el Sant Cugat va tornar a avançar-se al Mataró, i de nou els de la capital del Maresme van empatar mitjançant aquesta vegada Florenza. Farnés, que va fer quatre gols, va seguir amb el seu xou i va fer el tercer. El quart, a res per acabar, sentenciava el partit ja sense opcions pels mataronins.