Una celebració d'aquesta temporada.

Cop d'autoritat del Mis Ibérica: guanya el líder i torna a posicions d'ascens

Els mataronins tomben 2-1 el Calafell.

El Mis Ibérica Mataró sabia que no podia fallar en la visita del Calafell, un líder fins aleshores intractable, al Jaume Parera. Els mataronins, fora de la zona d'ascens després d'alguns resultats irregulars en les darreres jornades, van donar un cop d'autoritat en superar un rival amb qui havien perdut clarament a la primera volta i a la Copa i el van superar per 2-1. Els de Quim López amb 35 punts tornen a col·locar-se tercers.

El partit va ser equilibrat, amb ocasions per als dos conjunts però poc encert de cara a porteria. El Calafell es va avançar primer al marcador durant la primera meitat mitjançant Romeu. Amb aquesta diana semblava que s'arribaria al descans després que els mataronins haguessin fallat, amb empat a zero, un penal a favor.

Abans, però, encara va haver-hi temps perquè Àlex Cantero, a 4 minuts pel final, anotés l'empat a u i ho deixés tot a l'aire. A la segona part, no va tardar gaire Oriol Lladó en fer el 2-1 que capgirava el marcador. El Calafell ho va intentar, inclús a pilota aturada, però no va trobar porteria. Els mataronins encara podrien haver marcat un gol més en els últims instants però no va pujar al marcador.

Els mataronins van aprofitar així les derrotes de Sant Cugat, Taradell i Alcobendas per recuperar una posició d'ascens a OK Lliga. Queda molt, però aquest triomf pot ser un punt d'inflexió.