El CH Mataró torna a ser líder. Foto: R.Gallofré

El CH Mataró torna a golejar i ja és líder

Els mataronins es desfan de l’Oviedo (9-3)

El Club Hoquei Mataró viu un moment de forma apoteòsic. L’equip que entrena Albert Larrea gaudeix a la pista i això es nota, no només en els resultats, sinó també en l’estat de forma dels jugadors i el seu nivell de confiança. Ha caigut la sisena victòria consecutiva.

El Mataró no guanya, goleja. 6 a 1 amb l’Alpicat, 1 a 12 a Galícia i, aquest cap de setmana, 9 a 3 davant l’Oviedo. 27 gols a favor en aquests últims tres partits. Només 5 en contra. Ara mateix, l’equip mataroní sembla tocat per una vareta màgica. La idea de joc cada cop es veu més establerta i tot funciona com un rellotge suís.

Davant l’Oviedo, el CH Mataró ja manava al descans (4-1) malgrat el momentani empat a un. En l’últim quart d’hora van arribar cinc gols més que completaven una nova victòria contundent i convincent de l’equip maresmenc. Bernat Romero, amb 3 gols, va ser el màxim golejador del partit. Erik Gual en va marcar 2. Gerard Cusachs, Oriol Lladó, Guillem Carbonell i Àlex Cantero també van veure porteria. El Club Hoquei Mataró és nou líder de la lliga després de la derrota de l’Arenys de Munt a la pista del Manlleu.