Nova victòria del CH Mataró. Foto: R.Gallofré

El CH Mataró supera el Vilanova i segueix líder

Victòria dels mataronins per 3 a 1

Partit solvent del Club Hoquei Mataró davant un rival que aquesta temporada no pot aspirar a res més que no sigui mantenir la categoria. De totes maneres, si alguna cosa caracteritza aquesta lliga és la capacitat que tenen tots els equips de sorprendre al rival, sigui quina sigui la seva situació a la classificació. El tòpic de ‘no hi ha partit fàcil ni rival petit’ és a l’OK Lliga Plata Nord més pròxim a la realitat que en qualsevol altra competició.

Els mataronins afrontaven el partit amb la motivació de mantenir el lideratge una setmana més i, a deu minuts pel descans, es van avançar amb un gol de Bernat Romero. En els primers minuts de la represa Gerard Cusachs va fer el 2 a 0.

El Vilanova, que durant bona part del duel havia defensat amb prou encert, va començar a deixar espais. Els locals ho van aprofitar per sentenciar a sis minuts del final. Un altre cop Bernat Romero va ser l’encarregat de liquidar el partit (3-0). El conjunt visitant no va tenir capacitat de reacció, però com a mínim va maquillar el resultat amb un gol a les acaballes (3-1).

El CH Mataró és líder amb els mateixos punts que el Manlleu, que va superar l’Alpicat per 4-3. Els mataronins sumen un punt més que el Vilafranca (victòria 2-7 a la pista del Dominicos), dos punts més que el Compañía de María i tres més que l’Arenys de Munt. Gallecs i maresmencs s’han enfrontat aquesta jornada amb victòria del Compañía de María per 2 a 0.