Una imatge del partit. Foto: R.Gallofré

El CH Mataró goleja l’Alpicat i ja és segon

Quarta victòria seguida dels mataronins (6-1)

El Club Hoquei Mataró viu un moment dolç i l’equip respira una gran confiança en les seves possibilitats. Les dues victòries consecutives fora de casa, en partits ajustats i a pistes complicades com les del Manlleu i el Vilanova, han significat un pas de gegant en el creixement competitiu de l’equip. Les victòries a domicili han anat acompanyades de dues golejades a casa per idèntic resultat: 6 a 1. Primer contra el Jolaseta i, aquest cap de setmana, davant l’Alpicat.

El conjunt del Segrià va lluitar per l’ascens fins l’últim sospir de la temporada passada i en aquest inici de campionat també havia presentat les seves credencials. Aquesta vegada, però, no va ser rival per l’equip d’Albert Larrea.

Erik Gual avançava el conjunt local abans del descans. La segona part es convertiria en una autèntica bogeria de gols. Primer empatava Raúl Fernández (1-1), però poc després Àlex Cantero tornava a col·locar el Mataró per davant (2-1). Gerard Cusachs i Conrad Xicota sentenciaven durant els següents vuit minuts (4-1). Ja a les acaballes del partit novament Erik Gual, i el capità Eric Florenza, s’encarregaven d’arrodonir la golejada (6-1).