El CH Mataró recupera el lideratge. Foto: R.Gallofré

El CH Mataró cau a la pista de l’Arenys i perd el lideratge

Punt i final a la ratxa del conjunt que entrena Albert Larrea

“Tinc la sensació que pot ser un partit de pocs gols” deia l’entrenador del Club Hoquei Mataró, Albert Larrea, abans d’afrontar la visita a la pista del CDE Arenys de Munt. I, en efecte, la premonició era del tot encertada. Derrota dels mataronins per 2 a 0 que, per primera vegada aquesta temporada, acabarien un partit sense marcar.

El CH Mataró enllaçava sis victòries seguides i, de fet, les tres últimes havien sigut golejades d’escàndol (6-1, 1-12 i 9-3). Alpicat, Liceo i Oviedo havien tastat el potencial ofensiu dels mataronins. Aquesta vegada, però, l’Arenys va ser capaç de frenar tota l’activitat amb la bola d’un equip que semblava tocat per una vareta màgica. “L’Arenys, com nosaltres, defensa molt bé”, havia advertit també Albert Larrea.

Jordi Pérez va fer el primer gol ja a la segona part i, a poc més d’un minut pel final, Ivan Morales sentenciava el partit transformant una falta directa (2-0). L’Arenys de Munt se situa segon amb 19 punts, els mateixos que el líder Manlleu. L’Alpicat, que és tercer, suma idèntica xifra. El CH Mataró s’ho mira des de la quarta posició a només un punt dels tres líders de l’OK Lliga Plata Nord. La competició s’atura ara fins el dia 18 de gener.