Hernández i Ventura porten la UE Mataró a la victòria a la pista del Navàs

Els dos jugadors van fer la meitat dels punts que els unionistes van aconseguir davant el quart classificat (92-100)

L'equip de Josep Maria Margall va tornar a demostrar el perquè es troba en cinquena posició. El Navàs, quart classificat, era una dura prova pel potencial mataroní, però els unionistes la van passar amb nota. Paco Hernández, amb 26 punts, i Ventura, amb 24, van ser els dos mataronins més destacats, fent la meitat dels punts de la UEM.

Va ser un partit boig, amb atacs constants a una i altra cistella, on les defenses pràcticament no van existir. Això feia que els parcials sempre fossin igualats. Al final del primer, els mataronins arribaven amb tres punts per sobre (25-28), que, després del primer temps, eren favorables als locals (53-51).

Va ser en el tercer parcial quan els de Margall van apretar i van aconseguir una renda de sis punts que ja no van deixar escapar. Tot i que el Navàs intentava reduir les diferències, els unionistes no es van deixar sorprendre i van fer-se amb una treballada victòria. Ventura i Hernández van ser dos dels herois, però tot l'equip va jugar a gran nivell. Fernández, per exemple, va arribar als 19 punts.

Aquesta victòria consolida l'equip en cinquena posició i no sembla que, d'aquí a final de temporada, puguin deixar escapar aquesta plaça, tot i que la setmana que ve reben a casa el Montcada.