Guillem Pujol, a l'esquerra, representant del CN Mataró a Gwangju. Foto: CN Mataró

Guillem Pujol encara no té la mínima pels JJOO de Tòquio

El fondista del CN Mataró acaba 28è en els 10 km del Mundial

La 10ª plaça marcava el tall olímpic, i aquesta és la que va assolir Guillem Pujol en la prova dels 5 km. No va ser així, però, en els 10 km. La distància es duplica, però també la competència i el nivell d’exigència creixen de manera exponencial d’una prova a l’altra. Així doncs, l’esportista del Centre Natació Mataró es va haver de conformar amb la 28ª plaça.

1h50:11 va ser el temps de Guillem Pujol en aquesta prova dels 10 km en aigües obertes del Mundial de natació que es disputa a Gwangju (Corea del Sud). L’alemany Florian Wellbrock va guanyar la competició amb un registre de 1h47:55.

Toca persistir perquè aquesta no era l’última oportunitat per aconseguir la mínima de cara els Jocs Olímpics de l’estiu que ve a Tòquio. Guillem Pujol ho podrà intentar una altra vegada en el torneig preolímpic. El fondista del CN Mataró vol creure en el somni fins el final.