Un instant de la cursa. Foto: CN Mataró

Guillem Montiel i Carla Domínguez, guanyadors del Triatló Ciutat de Mataró

El fort onatge va ser protagonista del 19è triatló de la capital del Maresme

Els 750 metres al mar van ser d’una dificultat extrema. Les onades, enrabiades, trencaven amb força contra el litoral mataroní. El triatló va començar de manera accidentada i amb aquest escull, que afegia èpica a la cita atlètica que es va celebrar aquest passat cap de setmana a la capital del Maresme.

Després de superar la prova de natació, els participants van agafar la bicicleta per fer 20 quilòmetres a través de la N-II. Finalment, els triatletes van completar el recorregut fent 5 quilòmetres a peu que corresponien a dues voltes pel passeig marítim i l’espigó del port. Guillem Montiel va ser el més ràpid i va completar el circuit amb un temps de 51 minuts i 31 segons. Carla Domínguez va guanyar la categoria femenina amb una marca de 58:19. Júlia Raja, del Centre Natació Mataró, es va emportar la victòria a la categoria júnior amb un registre de 1:02:25.