Guillem Boquet, sotscampió en Rotax del Campionat de Catalunya de Karting

El mataroní va acabar a vint punts del campió, Ramon Cornet, mentre que el seu company, Pol Cuquet, ha estat tercer en la classificació general

Després de la vintena i última prova del Campionat de Catalunya de karting, els mataronins Guillem Boquet i Pol Cuquet van aconseguir finalitzar segon i tercer a la classificació general, respectivament, per darrera del campió, Ramon Cornet.

La prova definitiva es va celebrar al circuit de Salou el passat cap de setmana i ambdós pilots van fer un bon paper, però no van poder aconseguir la victòria final. Els entrenaments van ser més positius per Cuquet, que va ser segon amb un temps de 46.580, i més discrets per Boquet (46.864). Aquesta mateixa posició es van mantenir durant la primera màniga per Pol Cuquet, que va ser segon, per darrera de Ramon Cornet. Per la seva banda, Boquet, amb problemes al motor, va haver de conformar-se amb la setena posició.

Amb l'averia ja solucionada, Guillem Boquet va millorar els resultats a la tercera màniga, la definitiva, i va arribar en quarta posició, mentre que la segona posició va ser per Pol Cuquet, que va ser molt regular durant tota la prova.

D'aquesta manera, la classificació general va ser finalment per Ramon Cornet, tot i arribar en tercera posició a Salou, amb un total de 639 punts. Per darrera, Guillem Boquet, amb vint punts menys, i en tercera posició, Pol Cuquet, amb un total de 574. En definitiva, dos podis mataronins a la classificació final. Un gran resultat.