Gran victòria de la UE Mataró en un disputadíssim partit a S'Arenal (63-70)

Els unionistes es mantenen en cinquena posició amb un triomf molt treballat que no va arribar fins l'últim tram del partit

El partit va ser molt igualat. Ambdós equips volien com fos sumar la victòria i no van donar cap tipus de treva al seu rival. Els minuts anaven passant i les diferències sempre eren mínimes. Els locals necessitaven guanyar per no caure a la zona baixa i haver de patir per la salvació en les últimes cinc jornades de lliga. Els de Josep Maria Margall, per la seva banda, volen acabar el campionat el més amunt possible, malgrat que, facin el que facin d'aquí al final, aquesta serà considerada com una extraordinària temporada.

Al final del primer quart, el marcador reflectia un anivellat 13-11, mentre que a la mitja part els locals només guanyaven d'un (31-30). Els mataronins van aconseguir donar la volta al marcador al final del tercer període (43-44), però no va ser fins l'últim moment que l'equip va aconseguir el triomf. Els de Margall van fer un desgast elogiable per acabar sumant una victòria d'equip. La prova evident és que fins a cinc jugadors van superar els deu punts: Hernández (11), Ventura (13), Juan (12), Costa (15) i Fernández (12). Amb el triomf, els unionistes continuen cinquens.