Gran èxit al dotzè míting "ciutat de Mataró" a l'Estadi d'Atletisme

El públic mataroní va respondre molt bé davant una cita amb atletes contrastats d'arreu del món

El passat dijous dia 14 es va celebrar a l'estadi municipal d'Atletisme de Mataró, des de les cinc de la tarda, el XII míting “Ciutat de Mataró” “Memorials José A. Estivill i Teresa Maria Roca”. La cita, una de les reunions atlètiques nacionals de més prestigi, va comptar amb la presencia d'atletes de tot Espanya i d'arreu del món davant una asistència de públic molt bona que va gaudir amb totes les competicions i que es va mantenir al seu seient fins a l'última cursa.

els favorits no fallen
Dos dels atletes més reconeguts de la cita eren Germán Millán i Frank Vizet, en les categories de llançament de pes i llançament de disc respectivament, on es van imposar coma vencedors. Tot i això, una de les sensacions del míting va ser l'actuació de l'atleta procedent de Kenya, Joseph Chirlee, qui va endur-se la prova dels 5.000 metres lliures amb una insultant superioritat davant els seus competidors, fent una marca de 13 minuts, 55 segons i 22 centèsimes, més de tretze segons de diferència amb el segon classificat. Junt amb aquesta, la prova masculina de 1.500 metres lliures, que es va decidir en 10 dècimes entre el vencedor Raul Caballero (3 minuts, 43 segons, 63 centèsimes) i Sergi Silvero (3 minuts, 43 segons i 73 centèsimes) van fer vibrar de valent el públic que va assistir l'estadi municipal. En categoria femenina, destacar la cursa de 3.000 metres obstacles amb la marca de Rosa Morato, del F.C. Barcelona, de 9 minuts, 59 segons i 49 centèsimes, 8 segons per sobre de la segona classificada, Diana Martín.