Presentació de tots els equips de l'entitat. foto: Futsal

Golejada del Futsal Aliança Mataró davant el Canet

1-7 per mantenir la tercera posició.

El Futsal Aliança Mataró li va endossar un set al Canet (1-7) i continua  ocupant la tercera posició a 3 punts del segon classificat, l’Hospitalet i a sis punts del líder, el CCR Castelldefels. Aquest triomf té molt de mèrit, ja que els locals fins ara havien guanyat tots els partits com a locals i a més  en les darreres temporades els vermells no havien estat capaços de guanyar a la complicada pista del verds.

S’esperava un partit vibrant i molt igualat com tots els que han enfrontat en els darrers anys aquests dos equips,  però els mataronins van sortir molt concentrats i al descans ja tenien encarrilada la victòria. El jove Llibert Canal va fer el 0 a 1 i Oriol López va fer el 0 a 2 després de superar el porter local amb un xut ras. Els locals van escurçar diferències després d’aprofitar el rebuig del porter vermell Paquito Pares que va aturar en primera instància un doble penal, però que ja no va poder fer res davant el posterior xut.  Però abans del descans Miquel Soler va marcar davant el seu ex- equip fent l’1 a 3 i ja a les acaballes del primer temps Pol Tolrà va fer  l’1 a 4 als transformar una doble penal.

A la represa el Canet va sortir amb ganes d’intentar la remuntada, però l’ 1 a 5 d’Alejandro Medina va desinflar l’entusiasme local. Ja amb els locals jugant amb porter jugador, Oriol López va fer l’1 a 6 i Alejandro Medina de cap va fer l’1 a 7 després d’una bona passada del porter vermell Issac Fernández.

Ara aquesta setmana els mataronins tenen un partit trampa a casa davant el Caragol de Lleida, un equip nou a la categoria que es troba a mitja taula i que ja ha estat capaç de guanyar equips de la zona alta com l’Escola Pia Sabadell o el Natació Sabadell.  El partit es jugarà diumenge a les 16:30 hores.

Presentació dels equips

El CE Futsal Mataró va fer diumenge passat la  presentació oficial de la temporada 2018-2019 al hores al Pavelló Teresa Maria Roca i Vallmajor. Enguany el club compte amb 29 equips, 4 sèniors i 25 equips de base. En total més de 330 esportistes, les seves respectives famílies , tècnics, delegats, directius i patrocinadors formen part d’aquesta gran família.

El sènior masculí milita a 2a B, la categoria de bronze del futbol sala estatal, el sènior femení competeix a Divisió d’Honor, la màxima categoria catalana i el sènior B masculí juga a 1a Catalana. Pel que fa a la base, hem de destacar que 4 equips competeixen a Divisió d’Honor, el juvenil A milita a la Divisió d’Honor Nacional, mentre que cadet A, infantil A i juvenil femení competeixen a la Divisió d’Honor Catalana.