Golejada del femení del CN Mataró

Les de Tarrés s'estrenen a Saragossa amb una victòria per 6-13

El femení del CN Mataró va aconseguir la primera victòria de la temporada en el debut en lliga davant el Cablescom Saragossa. Les noies de Vicenç Tarrés van sentenciar en el segon quart, on van golejar a les aragoneses i van deixar vist per sentència el primer triomf a la Divisió d’Honor. Les sots-campiones de Catalunya només van haver de mantenir la diferència aconseguida en part al gran encert de Roser Tarragó, que va fer cinc gols.

El primer parcial va ser tímid, amb els dos conjunts especulant i mesurant les forces. El resultat d’1-2, favorable a les de Vicenç Tarrés, deixava el matx obert ja que es va jugar al ritme que més convenia a les aragoneses. En el següent, el tècnic mataroní va voler obrir escletxa marcant el ritme que el seu equip havia d’imposar. Amb ajudes constants en les defenses i els letals contracops, les mataronines van foradar una vegada i una altra la porteria visitant amb una gran Tarragó (5). Al seu recital s’hi van afegir Gibson, amb dos dianes, i Helena Lloret amb tres. D’altra banda, el bon moment de forma de Carla Rodríguez va servir per avortar els atacs locals. Al final, un parcial d’1-7 que deixava el 2-9 en el marcador.

En la represa, Tarrés va donar minuts a totes les jugadores, i malgrat perdre el tercer quart per 2-0, l’equip en general va mostrar un bon nivell. Les bones combinacions en totes les accions ofensives, així com la coordinació en tasques de defensa van permetre a l’equip augmentar la diferència fins el 6-13 definitiu, gràcies als gols d’Elena Padilla, Marta Bach i Cristina Zamora, que van sumar-se al festival golejador de les seves companyes. La propera jornada l’equip visitarà la piscina del CN Sabadell, un dels equips més potents de la categoria. El debut de les sabadellenques no ha pogut ser millor, ja que van començar amb una golejada per 15-6 al CN Montjuic.