Marc Mayola

Golejada del CH Mataró a la pista del Macarena (0-8)

Els d'Ivan Sanz són els líders de la Primera Divisió després de la convincent victòria a Sevilla

El Club Hoquei Mataró es va desfer amb solvència d'un equip, el Macarena, que té molts problemes interns. De fet, els seus quatre jugadors professionals, Borràs, Romasanta, Cid i Camps es van negar a jugar perquè la directiva encara els deu salaris de mesos passats. Amb la baixa dels jugadors més destacats del Macarena, el Mataró només va trobar oposició en el porter local, un internacional xilè que va evitar que la golejada fos encara més escandalosa.

Els sevillans van sortir amb un quadre tancat per evitar el què ja s'ensumaven, una superioritat abismal del Mataró amb la conseqüent golejada. Jordi Bartrés (6') va inaugurar el marcador driblant el porter local i culminant, d'aquesta manera, un bon contraatac dels mataronins. El mateix Bartrés repetiria un minut més tard aprofitant un rebot. La primera part va acabar amb aquest 0-2.

A la segona, Arnau (32') enganxava una passada de Bartrés per marcar el tercer. Un minut després, Acuña robava una pilota al centre de la pista i aconseguia el quart gol driblant el porter. El 0-5 també va ser obra d'Acuña (37'), que va transfromar un penal comès sobre ell mateix. Xavi González (42') marcava el sisè aprofitant un contraatac conduït per Casalbas. El 0-7 també de Xavi González (44') amb un tir d'arrossegada. I Roger Casalbas va tancar la golejada (0-8) a un minut del final després de rebre una passada d'un company a l'interior de l'àrea.

El CH Mataró, un dels grans favorits per aconseguir l'ascens a la màxima categoria estatal, és el primer líder de la lliga. El cap de setmana vinent, l'equip d'Ivan Sanz juga el primer partit a casa, contra el Vigo Stick. Els gallecs, que acaben de baixar de l'Ok lliga, són un altre dels peixos grossos de la Primera Divisió.