L'equip, abans del partit.

El Germans Homs perd amb contundència a Saragossa

Derrota mataronina per 64 a 40

14 pilotes perdudes abans del descans. Així és molt difícil. El desencert del Germans Homs UE Mataró FM, sumat a la bona actitud defensiva de l’Helios, han fet impossible la victòria del conjunt mataroní a terres aragoneses. Al final del primer quart, el 19 a 5 ja era del tot significatiu. El ritme de l’equip local, intens i dinàmic, ha superat les prestacions que podia oferir el Germans Homs.

Al descans, la diferència era de 15 punts (31-16). La baixa anotació mataronina indicava que la remuntada era més aviat una quimera. Només Nhug Bosch, amb 12 punts i dos triples, firmaria números rellevants. Queralt Coll i Ari Magriñà, habituals anotadores de la Unió, es quedarien amb només 7 punts cadascuna. L’Helios, per la seva part, ha estat capaç de mantenir el ritme alt també després del pas per vestidors. Les de Saragossa s’han arribat a posar amb un +28.

Al final, les 23 pilotes perdudes per l’equip de Mataró han sigut una llosa massa pesada. Dins la pintura, la lluita ha estat prou igualada (45 a 40 en rebots) i cap dels dos equips s’ha mostrat especialment inspirat en el tir exterior. L’Helios, però, ha pogut comptar amb fins a quatre jugadores que han superat la barrera dels deu punts. La seva expressió coral, en atac i en defensa, ha sigut superior.

El 64-40 final deixa el Germans Homs amb un balanç d’una victòria i dues derrotes. Diumenge que ve, les mataronines rebran el Viladecans. L’equip del Baix Llobregat ha començat bé la temporada i per ara pot treure una targeta de presentació de tres victòries en quatre partits.