El Futsal segueix fora del descens.

El Futsal Aliança Mataró perd a Saragossa

Les mataronines es mantenen fora del descens, dos punts per sobre.

El Futsal Aliança Mataró femení, tot i fer un partit molt seriós, no va poder treure cap punt de la visita a la pista del líder, el Intersala Promises de Saragossa. El partit començava amb els dos equips controlant el ritme del partit, sense concedir gaires ocasions i sabent que la lliga s’acaba i cada punt val or. Les mataronines intentaven poder aguantar la potència física de les locals, molt superiors en aquesta aspecte. Es va arribar al minut 10 quan la local Alba va ferl’1 a 0 en un error defensiu.

El partit es complicava, les locals no cedien el domini de la pilota i les noies de Nicky Dedeu els hi costava poder generar clar perill. En el minut 18 novament gol de les aragoneses, 2-0, després d’una bona acció combinativa Sandra feia a plaer el 2 a 0. Tocava resistir per acabar la primera part dins del partit.

A la represa les mataronines varen fer un pas endavant, però sempre que s’apropaven en perill, ja sigui per la portera local o per la precipitació visitant, no hi havia manera de poder finalitzar correctament, avui no era el dia. En el minut 25 arribaria el 3-0 de Nerea, el partit es posava molt i molt complicat però dos minuts més tard per fi arribava el gol visitant, obre de Cris. El partit es va haver d’aturar varis cops, sobretot per una forta trompada de la capitana Maria Espinar que va haver de ser hospitalitzada per un fort traumatisme, per sort un ensurt i poc més. Les mataronines ho intentaven amb porter jugadora sense gaire encert, i en una d’aquestes les locals farien el definitiu 4-1 de camp a camp en el 39. Final del partit, i sense opció de puntuar en cap moment.

Tot i el resultat negatiu, les mataronines amb 24 punts estan una jornada més fora del descens, dos punts per sobre.