Un partit del Futsal Aliança Mataró a casa.

El Futsal Aliança masculí ja guanya en aquest 2020

Els mataronins s'imposen al cuer.

El Futsal Aliança Mataró va aconseguir una victòria balsàmica aquest cap de setmana davant el cuer, l'Industrias Santa Coloma B, que els serveix per trencar la mala ratxa de resultats en aquest 2020 amb dues derrotes i tornar al camí del triomf. La victòria per 6-1 va venir acompanyada d'una altra alegria: Touré va culminar la golejada després de cinc mesos lesionat i estrenar-se aquest curs.

L’inici de partit va ser molt intens, els locals amb una forta pressió incomodaven els de Santa Coloma, que els hi costava tenia la possessió de la pilota. Tot i això, el gol local no arribava, les ocasions sí. L’1-0 arribaria en el minut 7, obra de Rafa Berlanga després d'una bona triangulació mataronina. Tres minuts més tard arribaria el 2-0 de Llibert Canal i en el 12', el 3-0 d’Oriol López. Eren els millors minuts dels mataronins, que no paraven de castigar al rival quan perdia la pilota. Tot i aquest clar marcador, els visitants generaven perill i fent intervenir de mèrit el porter local Isaac Fernández. Abans d’acabar la primera part arribaria el 4-0 de Miquel Soler, després d’una bona acció de pilota aturada. Un marcador enorme per la feina feta pels dos equips, però avui era el dia de l’efectivitat cara porta perduda en altres partits.

Semblava que la segona part seria tranquila però no va ser així. Els de Santa Coloma van sortir a per totes i els homes d’Albert Sabaté una mica adormits, amb un ritme baix de joc i amb moltes pèrdues de pilota. Fruit d’una bona triangulació visitant arribaria el 4-1 amb un fort xut lateral, que res podia fer Paquito Parés. Els visitants creien en la remuntada i els locals seguien sense agafar el ritme del partit. Tocava defensar i esperar l’oportunitat per matar el partit. En els últims minuts de partit per fi arribava el 5-1 d’Àlex Medina amb una bona acció local. Els visitants arriscaven amb porter jugador els últims 5 minuts i fruit d’això arribava el 6-1 de camp a camp de Miquel Soler. I ja en les acaballes del partit Kambon Touré feia pujar el 6-1.