Festival golejador d'El Tot Mataró

Els groc-i-negres s'asseguren la primera plaça

Si en la passada jornada El Tot Mataró JHM aconseguia de manera matemàtica l'accés a la següent fase que, finalment, ha d'acabar en l'ascens de categoria, el passat diumenge, dia 16, els mataronins van assegurar-se el primer lloc del grup. I ho van fer amb un autèntic festival golejador davant el Poble Nou. El resultat final de 38-43 parla per si sol, amb un altíssim encert ofensiu per part d'ambdós equips que deixa les coses sentenciades a dues jornades pel final.

Els mataronins van tenir controlat en tot moment el partit. L'equip va començar molt fort, aconseguint 17 gols en només quinze minuts. Sempre per davant al marcador, el que no permetia que el matx acabés en una golejada d'escàncol era l'encert dels locals, que davant un altre rival i amb 38 gols al seu favor, s'hauria emportat el gat a l'aigua. Marc Fuster va ser el que va portar la batuta ofensiva, aconseguint 8 gols en total, i sent el màxim golejador de l'equip. La diferència en el marcador sempre va estar entre els quatre i sis gols, acabant la primera part amb un àmpli 22-26. En el primer temps els groc-i-negre havien aconseguit ja més gols que el Poble Nou en el partit d'anada (32-26 al Teresa Maria Roca).

En la represa, els locals no van aconseguir mai acostar-se de manera perillosa en el lluminós. El coixí de cinc gols es mantenia intacte, amb alguns parcials amb un total de set per sobre dels líders. La baixa de Raga no va acusar-la l'atac groc-i-negre, amb un Pere Cuquet esplèndid (6 gols) i uns Sergi Rodríguez i Martí Comas, amb cinc gols cadascú, en la seva línia. Finalment, el partit va acabar amb el 38-43 al marcador i El Tot Mataró com a líder indiscutible del grup B de la Lliga Catalana. L'equip tornarà  a competir el 13 de gener al Teresa Maria Roca, després d'unes merescudes vacances de nadal.