Imatge de Freeletics.
Imatge de Freeletics.

Exercici a casa: mantenir-se en forma amb aquestes app's

Davant el confinament establert pel coronavirus, no hi ha excusa per no anar al gimnàs. Cada vegada hi ha més aplicacions per smartphone amb rutines i entrenaments.

Si s'estan enviant tots els infants i joves a casa i es recomana confinament i teletreball davant la pandèmia del Coronavirus, no és per seguir sortint per anar al gimnàs. Això tampoc hauria de ser excusa per no fer exercici durant els dies que tocarà, com a mínim dues setmanes, estar a casa amb les sortides al carrer sent les mínimes imprescindibles. Són moltes les aplicacions que des de fa temps treballen per oferir rutines de tot tipus que permeten entrenar de manera solvent i intensa a casa, amb o sense màquines. Aquestes són algunes de més recomanables i que compten amb tot tipus de propostes per a qualsevol nivell d'activitat física. Totes elles disponibles a Android i iOS.

8fit, millor app de 2017 a Apple

8Fit és una aplicació que permet treballar amb rutines de tot tipus per aconseguir resultats a llarg termini. Compta amb seqüències de tabata, ioga, boxa, alta intensitat i també repeticions per zones musculars i que ajuda tant a treballar zones concretes del cos com fer tonificació general. En el seu pla per nivells es pot anar progressant des de més novells fins a avançats. Compta amb un mes de prova gratuit i després té un pagament mensual o anual per accedir a totes les funcions disponibles.

Freeletics, entrenaments amb entrenador personal

Freeletics és una altra aplicació que permet entrenar a l'aire lliure i sense fer servir cap eina que no sigui el teu propi cos. Un dels avantatges que té és que compta amb entrenaments que poden durar entre cinc i trenta minuts, depenent de l'exercici i el temps que tinguis. Entre les seves funcions hi ha la de l'entrenador personal, que personalitza el tipus de rutines segons els objectius que marquem: perdre pes, muscular o millorar la forma física de manera general. També es poden crear cicles d'entrenaments de sis, vuit o dotze setmanes. Pagaments integrats després del període de prova.

Seven, entrenaments de 7 minuts

Poc temps per entrenar? això no és excusa. Seven és una aplicació que crea exercicis i rutines de set minuts diaris pensats per maximitzar els resultats en el mínim temps possible. Permet entrenar on es vulgui sense material addicional, permet competir i compartir resultats amb amics i crear un pla d'entrenament adaptat a les preferències de cada usuari. Compta amb més de 200 exercici i ofereix assessorament amb entrenadors personals certificats.

sworkit share

Sworkit, entrenaments d'alta intensitat

Una altra aplicació destacada per entrenar a casa és Sworkit, que té tot tipus d'entrenament tipus HIIT. El HIIT és un entrenament d'alta intensitat en un període de temps curt que ajuda a optimitzar al màxim l'esforç fet. Sworkit compta amb quatre modalitats: força, aeròbics, estiraments i ioga, i pots seleccionar el temps d'entrenament d'entre cinc a 60 minuts. Permet escollir la part del cos que es vol treballar i té un període de prova de 7 dies.

Reto deportivo de 30 días

Aquesta aplicació de 'Reto de Entrenamiento de 30 días' està dissenyada per poder treballar durant un mes en el qual s'anirà augmentant la intensitat dels exercicis per millorar-ne el progrés. Permet registrar aquest progrés de manera automàtica, t'ofereix desafiaments diaris per realitzar, té guia en vídeo i es pot especificar quin tipus de repte volem: 30 dies d'abdominals, de cos complert, desafiament extrem... Té període de prova i després un preu mensual o anual.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive