Maria Camino

Empat sofert de l’AV Cirera davant el Premià de Mar (3-3)

El mal joc i la poca punteria de l'AV Cirera permeten al cuer empatar amb un dels favorits

L'AV Cirera no només va empatar (3-3) partit que, fàcilment podria haver guanyat, sinó que a més el nerviosisme dels jugadors mataronins es va fer notar davant de l'actitud de varis jugadors locals, de l'àrbitre i de l'afició local.

L'AV Cirera va començar el partit ansiós practicant un joc massa directe sense gairebé elaborar les jugades. Tot i això, va portar molt de perill a la porteria local. El Premià, en canvi, jugava de forma directe, amb passades cap a la porteria rival tot i que el porter gairebé mai havia d'intervenir. L' AV Cirera es va anar creixent i quan començava a crear jugades ràpides en atac i en contraatacs, una pilota llarga d'un defensor del Premià va fer sortir de l'àrea el porter del Cirera que va desviar la pilota, fent-la tocar en un company i de rebot, tornant al porter. Acció enrevessada que va provar que l'àrbitre xiulés mans. Aquesta falta va provocar el 1-0 al marcador, resultat que es va mantenir fins al final de la primera part.

Els primers 10 minuts de la segona part van ser molt semblant al que va passar al principi del matx. En aquest moment, el Premià va anotar el seu segon gol. Un gol de falta en el que la pilota va passar per al mig de la tanca. Poc després, els de Mataró va escurçar distàncies i, de la mà de Jorge, es va establir el 2-1. Aquest mateix, va ser expulsat poc després per doble amonestació. Aquesta expulsió i les dues targetes grogues que l'àrbitre va treure a dos jugadors de l'AV Cirera van crispar als jugadors visitants. El 2-2 va ser conseqüència d'un penal, que Javi va transformar. Després de varies ocasions, el mateix Javi encarava al porter, l'esquivava i a porteria buida signava el 2-3. El definitiu 3-3 va venir d'una complicadissima jugada, que de rebot, va aprofitar perfectament un jugador del Premià. A falta d'un minut, i amb el marcador assenyalant un empat a 3, l'AV Cirera va buscar el quart gol però la victòria no volia anar cap a Mataró. Però tampoc volia quedar-se a Premià.

L'Enlleura't perd davant de l'Òrrius (2-5)

Mal partit de l'Enlleura't que va perdre a casa davant d'un conservador Òrrius que va fer poca cosa al partit, però va tenir molta sort a l'hora de materialitzar les ocasions i va acabar guanyant el partit. L'Órrius, fidel al seu sistema, va plantejar el partit amb una defensa molt ben armada i molt endarrerida. El seu objectiu, doncs, era defensar la seva porteria i aprofitar els contracops.

La primera part va estar marcada per l'actuació fluixa del porter local que va enciaxar quatre gols. Cal destacar, però, que Jose va jugar amb molèsties al genoll. De tota manera, l'Enlleura't tampoc va estar gens afortunat en atac i només Edgar va aconseguir marcar un gol, en un engany molt hàbil del seu company Calors al porter visitant.

A la segona part, l'Enlleura't va sortir amb més força i l'Òrrius va seguir amb el seu eficaç sistema defensiu. Carlos va aconseguir escurçar distàncies amb una excel·lent recuperació de Sebas. En aquest moment del partit, l'Enlleura't semblava molt crescut i va tenir nombroses oportunitats d'acostar-se a l'Òrrius en el marcador, però la defensa dels visitants bloquejava tots els intents mataronins. Tanta era la pressió dels d'Òrrius sobre els jugadors de Mataró, que un dels seus defensors va ser expulsat per l'àrbitre. El partit es va sentenciar, quan l'Òrrius va marcar el seu cinquè i definitiu gol de rebot que va acabar de truncar totes les esperances de l'Enlleura't per remuntar el partit. Un excel·lent partits dels d'Òrrius en el que van deixar notar perquè són un dels equips menys golejats.