-
-

Empat del Joventut Mataró a casa

Els de Jordi Coma acaben 28-28 amb la Salle Montcada

El Joventut Handbol Mataró no va poder emportar-se la victòria del partit que va disputar dissabte passat al Teresa Maria Roca davant la Salle Montcada. Els de Jordi Coma tenien ganes de sumar un triomf que els permetés trencar els últims resultats encaixats, però van acabar empatant a 28 gols. Gran partit de Pepo Juárez amb sis gols, ben acompanyat de Marc Pey també amb sis i d'Oriol Prat amb cinc.

El partit va ser una ocasió perduda pels groc i negres, que van comandar el marcador amb mà de ferro durant el primer temps. Parcials de quatre i cinc gols d'avantatge i fins a set a cinc minuts per acabar el període (14-7). Al descans, els mataronins guanyaven de sis i tot semblava anar rodat.

A la represa, però, de nou uns minuts de sequera anotadora, com va passar la setmana anterior, van condemnar els mataronins. En cinc minuts van passar de guanyar de sis a fer-ho només de dos (21-19), i tot i que van reaccionar a temps per escapar-se de nou 25-21, l'equip va pagar la seva joventut sense saber tancar el matx. Amb 26-24 a cinc minuts per acabar estava tot obert i el matx es va decidir en el darrer minut. Després d'un temps mort, el Joventut marcava a 13 segons pel final el 28-27, però en la següent jugada la Salle va empatar quan quedaven només quatre segons. Finalment, repartiment de punts.