capgros.com

Els pals condemnen el GrupClima Mataró davant l'Areces (4-2)

Els mataronins van topar amb la fusta i amb uns col.legiats que van permetre la duresa local

Ivan Sanz no va poder seguir comptant els seus partits com a tècnic del GrupClima per victòries. Després de dos triomfs consecutius, els mataronins van perdre a la pista de l'Areces i es van deixar, pràcticament de forma definitiva, les esperances d'assolir l'ascens, que ara queda a deu punts.

Els de Sanz van fer un bon partit, tot i la derrota. La primera meitat va ser igualada i es va arribar al descans amb un soltari gol de Raigoso, que va situar l'1 a 0 al marcador. Després del descans, l'Areces va sortir disposat a augmentar l'avantatge fent servir la duresa i aprofitant-se de la permisivitat dels col.legiats, que van deixar fer els locals. Això va permetre que Abella i Miranda posessin el 3-0 al minut 41, una distància ja molt complicada de remuntar. A més, els d'Ivan Sanz van enviar quatre pilotes al pal. Tot i reduir diferències, el partit va acabar favorable als aragonesos, que van guanyar, finalment, 4-2.