Els mataronins del GA Lluïsos cinquens a la 1ª jornada Trofeu Promocions

Els atletes mataronins fan un bon paper després del descans estiuenc

El passat dissabte dia 16 de Setembre es va disputar la Primera Jornada del Trofeu Promocions a l'estadi Hoan Serrahima amb una gran actuació dels mataronins del club GA Lluïsos. Individualment, el que més va destacar va ser l'infantil Kenneth Oliver, que amb només mig any d'entrenaments al club mataroní, va aconseguir unes marques de 231,2 i 4,59 en llargada va aconseguir situar-se en la setena i vuitena plaça del rànquing del club.

Pel que fa a les noies, l'actuació més destacada va venir de la mà de l'alevina Lauren Baker, que va fer una marca personal en per (6'00) i una bona marca en 60 metres tanques (11'6). La resta d'actuacions a destacar són els 21'9 als 150 metres i 4'39 metres en salt de llargada de l'infantil Richard Baker i les marques de les també infantils Alba Torrejón i Tania Garcia en els 150 metres (22'9 i 23'1 respectivament).

Albert López per primera vegada, fora del podi de la cursa de l'Ametlla de Merola

L'atleta Albert López es va veure fora del podi de la cursa de l' Ametlla de Merola, degut a l'elevadissim nivell que presentaven la resta d'atletes. El guanyador de la cursa Abdelghani El Hassany (guanyador de les dues darreres edicions del cros Ciutat de Mataró) va necessitar un temps de 31'41” per completar els 10 quilòmetres d'un circuit força dur. Albert López, per la seva banda, va entrar en l'onzena posició gairebé 3 minuts per darrera del primer, amb 34'37”.