Els homes de Guiteras s'estrenen amb una victòria a Gavà

L'equip mostra ratxes de bon joc en el seu debut a la Lliga Catalana

El Tot Mataró JHM va aconseguir ahir la victòria en el primer partit de la temporada. Els homes de Guiteras van tombar 19-23 al Gavà en un partit amb ratxes de bon joc, tot i que va haver-hi moments en els que la baixa intensitat en defensa va donar ales a l'equip local. Finalment, amb un Sergi Rodríguez inmens, el bon nivell dels nous fitxatges i amb un més que acceptable rendiment general de l'equip els mataronins van sumar la seva primera victòria de la temporada.

El partit va començar amb un Gavà molt fort. Dos gols en els primers minuts i alguna ocasió més avortada pel porter mataroní Carles Nuñez avisaven que no seria un partit fàcil. Tot i això, l'equip va empatar el partit, i en el dia del seu retorn a Mataró en competició oficial, Marc Fuster va fer el 2-3. L'alegria duraria poc, ja que el Gavà empatava a tres. Amb la igualada, els mataronins van posar terra pel mig en el marcador. Un parcial de 0-4, entre els que hi havia el gol de l'estrena de Raga (un altre dels fitxatges retorn), semblava encarrilar el partit. Raul Mangas, a més, veia com el porter visitant evitava el seu primer gol com a groc-i-negre. D'altra banda, Nuñez seguia esplèndid aturant els atacs locals, inclòs una pena màxima.

El Joventut va baixar la intensitat, i fruit d'això el Gavà va respondre al parcial dels de Guiteras. L'encert del porter local i els ràpids contracops van situar l'empat a set al marcador. Capdevila va enviar una pilota al pal que hauria donat avantatge de nou als mataronins, però va ser Sergi Rodríguez qui, amb el seu quart gol, desfeia l'empat. El Gavà capgirava el marcador poc després i col·locava un inquietant 9-8. Rodríguez, el millor en el primer temps, va igualar abans d'arribar al descans.

En la represa, Marc Fuster va desfer la igualada, tot i que poc després, amb un llançament exterior, els locals empataven de nou el partit. De nou Fuster, aquest cop ocupant per un moment la posició d'extrem, va fer el 10-11. Després que Alberto Ruiz, porter en la segona part d'El Tot Mataró, aturés un penal, Rodríguez continuava amb el seu particular espectacle amb un altre gol. El Gavà escurçava de penal i amb dos gols més, que junt a un dels visitants deixava un ajustat 13-14. Sergi Rodriguez, amb dos gols més, el segon després de culminar un robatori de pilota en el propi camp, va posar el 13-16 que donava aire als mataronins.

Quan el Gavà escurçava distàncies, el Mataró tornava a fer el seu gol. Castelló i Marc Fuster van anar contrarrestant els gols del Gavà, que començaven a veure com s'escapava el partit. Després d'un nou gol de Rodríguez, Teti va firmar un espectacular golàs des de l'extrem esquerre de la pista després de rebre l'assistència del seu germà Marc. Amb el 16-20, Busquets va sentenciar amb un nou gol. La diferència era massa gran, i després d'aconseguir que Mangas s'estrenés, Capdevila va fer el 17-23, l'últim gol dels de Guiteras. Quedaven més de vuit minuts, però el partit estava vist per sentencia. El Gavà només va poder fer dos gols més i veure com Alberto els hi aturava l'enèsim penal del partit.