-
-

Els homes de Guiteras debuten a casa amb un empat

L'equip deixa escapar un últim avantatge de dos gols i empata amb el Terrassa, un dels equips potents de la categoria

El Tot Mataró JHM no va passar de l'empat a 27 amb el Terrassa en el segon partit de la Lliga Catalana. Els mataronins rebien un dels equips més durs del grup ben aviat. La falta de contundència en defensa i algunes decisions arbitrals van donar aire al Terrassa, que després d'un bon inici va veure com l'equip de Guiteras controlava el partit. En un últim tram ple d'imprecisions i alguna decisió polèmica, els visitants van aconseguir empatar i sumar un punt en la seva visita al Teresa Maria Roca.

La festa del Joventut Handbol no va poder ser completa. Després de la presentació dels equips base per a la temporada 2007-2008 el Teresa Maria Roca presenciava un dels millors partits que es poden veure en la LLiga Catalana grup B. El Terrassa, dur rival per l'ascens del Mataró, visitava la capital del Maresme amb ganes de sumar una nova victòria. Els egarencs van començar forts en atac, portant el ritme de partit. Fruit d'això, L'equip es va col·locar amb un 26 sobre el quart d'hora de partit que va suposar el primer temps mort demanat per Guiteras. Fruit d'això els groc-i-negres van retallar distàncies fins a posar-se amb un 7-8 en un primer parcial i un 10-12 en el que l'equip semblava agafar confiança. L'equip va remuntar i en l'últim gol del primer temps va començar l'espectacle del mateix jugador de la setmana passada: Sergi Rodríguez, qui va col·locar el 15-13 just abans del descans.

El jugador mataroní, autor d'onze gols la setmana passada, va fer, després del gol de Pere Cuquet, un total de set gols consecutius. El recital de Rodríguez es va veure correspost amb un equip que va posar la directe i va arribar a col·locar-se amb un parcial de 24-20 que semblava posar molt de cara el matx. Amb aquest resultat l'equip va fallar ocasions clares al contracop, i el Terrassa va infligir un parcial de 0-4 aprofitant una nova baixada d'intensitat en defensa. Això, sumat a l'actuació arbitral, que va pitar nou exclusions als locals en la segona part i va mostrar molt poca falta de coherència en el criteri a l'hora d'assenyalar accions a una i altra àrea, van descentrar els de Guiteras, que tot i això van tornar a escapar-se en el marcador 26-24. Amb aquest resultat, Toni va errar un penal, i això va donar ales als visitants en els últims compassos del partit.

Marc Raga va fer l'últim gol dels mataronins, que van col·locar una defensa molt intensa en els últims moments. Els àrbitres, però, van tornar a ser protagonistes assenyalant un penal i exclusió (la onzena dels locals) de Comas a tres segons del final, que va suposar l'empat a 27 final. L'equip va trobar a faltar més èxit en els atacs dels extrems, on la baixa per lesió de Teti es va notar. Tampoc va poder jugar Albert Castelló, lesionat en un entrenament. Errors puntuals en defensa, clau en el triomf en el primer partit davant el Gavà, i l'aportació menor en atac de jugadors com Fuster, Comas o Raga, van ser determinants en un partit molt igualat que els mataronins van deixar escapar en els últims deu minuts.