Marc Mayola

Els errors defensius condemnen el GrupClima a la pista de l'Areces

L'equip d'Ivan Sanz, molt descentrat a la primera part, perd en la seva visita a Astúries (4-2)

Segona derrota del GrupClima CH Mataró. El partit es presentava molt complicat. L'Areces, un ferm candidat a l'ascens, havia guanyat els tres partits disputats i, encara amb un match pendent, tenia els mateixos punts que el Mataró. Un Mataró que que no va poder fer res davant la potent sortida de l'Areces. El conjunt asturià ja havia encarrilat el partit, amb tres gols, abans del final de la primera part.

El primer, obra de Raigosa després d'aprofitar un refús del porter mataroní Pere Anton. El 2-0 el va marcar José Abella gràcies, novament, a la passivitat defensiva del Mataró després d'una altra aturada de Pere Anton. David Abella feia el tercer penetrant, tot sol, sense trobar cap mena d'oposició mataronina.

A la segona part, l'Areces va baixar el ritme de joc i el Mataró va despertar a partir del gol d'Adam Puig (3-1), però, poc després, Coto va acabar amb les esperances de remuntada del Mataró i sentenciava el partit amb el 4-1. El davanter de l'Areces es va beneficiar d'una claríssima falta sobre Acuña per emportar-se la pilota i batre Pere Anton. L'arbitratge, molt casolà, va acabar de minar la moral del Mataró. Els d'Ivan Sanz només van tenir forces per marcar el seu segon gol, a un minut del final, mitjançant Marc Navarro (4-2).

El CH Mataró és cinquè d'una classificació encapçalada pel Lleida, que després de la victòria contra el Vigo Stick (2-1) ja té quatre punts més que els mataronins. El proper cap de setmana, el GrupClima rep el Raspeig amb l'obligació de guanyar per no despenjar-se de les posicions capdavanteres.