Els equips base de Tennis Taula mataroní segueix sumant medalles

L'equip juvenil femení aconsegueix la plata igual que l'aleví masculí, i l'equip aleví femení aconsegueix el bronze

Els passats dies 6 i 7 de Maig el complex esportiu Reina Elisenda de Barcelona es va vestir de gala per celebrar el Campionat de Catalunya per edats de Tennis Taula. En aquesta competició s'han aconseguit tres medalles que cal sumar a les vuit aconseguides en el Campionat de Catalunya individual i dobles per edats i a les dues del Campionat de Catalunya Absolut de la darrera setmana.

Els dos sots-campionats aconseguits van venir de la mà de l'equip juvenil femení, d'una banda, format per Anna Grau i Anna Morillas, i de l'altre, de l'equip aleví masculí format per Toni Prados, Xavier Peral i Gerard Flynn, els tres palistes que la temporada passada es van coronar campions Estatals de la categoria benjamí. I l'equip aleví femení estava format per Alba Cladellas i Etna Vicent.

L'equip juvenil femení va disputar la semifinal amb els altres 3 millors equips de Catalunya. En les semifinals, les mataronines van derrotar per un contundent 3-1 al Blue Hills Calella, i posteriorment van caure en la final davant el Finques Ripolles per un clar 3-0.

L'equip aleví masculí, que classificar-se directament per rànquing sense passar per les prèvies, van derrotar als quarts de final al CTT Vilablareix per 3-1, i a les semifinals van tornar a vèncer davant per un contundent 3-0 al tercer classificat el CTT Hospitalet. I ja a la final, van caure derrotats pel líder el Termotour Calella per 3-1.

I finalment, l'equip aleví femení que va assolit el tercer lloc, i que també va entrar en la fase final directament per rànquing, van iniciar la competició amb una derrota per 3-0 davant el Finques Ripollet-Vilabrlareix i posteriorment van guanyar el partit en que es disputaven el tercer i quart lloc davant el CTT Begà per 3-0.

Els altres dos equips mataronins del Centre Natació Mataró que van participar a la competició, l'infantil masculí (format per Toni Grau, Yerai Hernàndez, Toni Prados i Xavier Peral) i el juvenil masculí (format per Dani Martínez i Toni Grau) van finalitzar en cinquè i setè lloc respectivament.