Ivan San Antonio

Els clubs mataronins aposten per unir aficions

Els presidents del hoquei, bàsquet, handbol i waterpolo, juntament amb el del C.E. Mataró, han decidit idear una fórmula que beneficiï l'intercanvi d'espectadors. La iniciativa va sorgir durant un dinar entre els cinc representants convocat per la revista Mataró Report.

Els presidents dels principals clubs mataronins han arribat a un principi d'acord per provar d'unir les seves aficions. A partir d'aquest acord, els socis de cada club podran aprofitar-se del seu carnet per accedir a la resta d'esdeveniments esportius que juguin la resta d'equips. Els detalls de la proposta encara no estan concretats, tot i que podrien consistir en importants descomptes o entrades gratuïtes. D'aquesta manera, un soci del Club Hoquei Mataró podria entrar de forma gratuïta en un partit del Romauto Mataró o bé un soci del Joventut Handbol Mataró podria accedir a algun partit del CE Mataró.
Aquest acord es va produir en la reunió que la revista mensual Mataró Report va mantenir amb els diferents presidents a finals d'agost i que podran veure reproduïda en un ampli reportatge al proper número de setembre. A la reunió hi van assistir el president del CE Mataró, Francisco José Gonzalo, del Joventut Handbol Mataró, Josep Nonell, del Club Hoquei Mataró, Josep Maria Spà, del Centre Natació Mataró, Josep Masriera, i de la UE Mataró, Joan Ventura. Els cinc presidents van acordar tornar a reunir-se en breu per seguir parlant del tema i provar d'arribar a un acord definitiu. Els principals problemes són les diferències en les quotes de socis que cada entitat té. De tota manera, els cinc dirigents van mostrar una gran predisposició a arribar a un acord que beneficiés totes les parts. La intenció és aprofitar les aficions de totes les entitats perquè aquestes s'impliquin en la resta de clubs per tal que l'aspecte de les graderies de les instal·lacions on juguen els seus partits presentin un gran aspecte.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive