Albert Canalejo

El Tot Mataró s'imposa a la UE Sarrià i s'acosta a la salvació (30-26)

L'equip que dirigeix Héctor del Pino, sense fer un gran partit, va imposar-se a un rival que va arribar molt minvat per les baixes

La UE Sarrià, tot i estar per sobre a la classificació del Tot Mataró, a l'Eusebi Millan no ho va demostrar. Els mataronins es van aprofitar, això sí, de les quatre baixes amb les quals arribava el seu rival a Mataró, la qual cosa els va fer jugar només amb dos canvis. Aquest fet els va passar factura a la segona meitat, quan les forces ja no eren les mateixes que a l'inici de l'encontre.

La primera meitat va ser molt igualada. Cap dels dos equips no aconseguia una diferència notable en el marcador i es va arribar al descans amb una lleugera victòria per un gol de diferència del conjunt d'Héctor del Pino. Després del descans, els mataronins van augmentar la intensitat en el joc, conscients que la seva profunditat de banqueta era major que no pas la de la UE Sarrià. Això va fer que marxessin de tres en el marcador, una distància que, de tot manera, no aconseguien fer més gran. Sense fer un gran partit, però, el Joventut va saber fer el joc que més els convenia per acabar sumant el triomf i imposar-se 30-26. Sergi Gómez, amb set gols, va ser el jugador més destacat del conjunt mataroní. Raga, amb quatre, també va col.laborar activament en la victòria, que deixa molt aprop, a falta de cinc jornades per l'acabament del campionat, la salvació.