Albert Canalejo

El Tot Mataró no pot amb la solidesa del San José Obrero (31-27)

Els de Lanzarote van ser més regulars que l'equip d'Héctor del Pino i es van acabar enduent el triomf

El Tot Mataró es desplaçava a Lanzarote per enfrontar-se a un equip de la part alta de la taula com és el Lancelot San José Obrero, un equip que només ha cedit dos punts a casa i que necessitava una victòria per no despenjar-se de la zona de promoció.

Els d'Héctor del Pino s'havien après bé la lliçó i van fer un bon treball en defensa, anulant la figura local De la Hoz. Amb els deures fets, el Mataró va aconseguir aguantar el ritme dels canaris i mantenir un marcador molt igualat, tot i tenir moltes més oportunitats que els locals. L'efectivitat canària es va veure afectada per la presència del jove del planter Carlos Núñez sota els pals que, tot i no comptar amb molts minuts de joc, va fer un partidàs. A les acaballes de la primera part, El Tot Mataró va poder marxar al descans amb una àmplia diferencia, però alguns errors en defensa van fer que marxés al descans amb una diferencia mínima.

No sabem què va passar a la mitja part, però el Mataró que va sortir al segon temps no era ni molt menys l'equip de la primera. A la represa, el Lancelot va impossar el ritme de joc. Un parcial de 4-0 trencar els esquemes d'Héctor del Pino. Als locals només els faltava mantenir la diferència per endur-se els dos punts. En una segona part més avorrida encara que la primera, El Tot Mataró lluitaria per igualar el partit sense trobar recompensa alguna. Si el Lancelot és l'equip més fort a casa és per alguna cosa, i els mataronins ho van patir a la seva pròpia pell. Només a falta de deu minuts per acabar el partit, el Tot Mataró espantaria els locals al reduir fins a dos gols la diferència, però, de nou, l'efectivitat canària va ser superior a la mataronina.

Tot i la derrota, l'equip va tornar a mostrar-se molt treballador, però, en aquesta ocasió, deu minuts de mal joc van marcar tota la segona part i van donar la victòria als locals. Si els mataronins juguen, però, amb aquesta intensitat aquest proper cap de setmana davant La Roca, la salvació serà una realitat.