El Tot Mataró JHM venç davant el Manyanet

Els mataronins superen els entrebancs i segueixen imparables

El Tot Mataró JHM va superar totes les adversitats per seguir sumant els partits per victòries en la Lliga Catalana. L'hora de partit, les 13.30h, no acompanyava gaire. El pavelló de l'Illa, amb una pista més estreta del que és habitual, tampoc. I l'agressivitat dels rivals era un altre ingredient desfavorable. Després d'alguns moments de dubte i d'anar per darrera en el marcador, els mataronins van posar la directa en la segona part per imposar-se finalment en el lluminós amb un clar 23-31.

El matx va començar amb el domini dels de Guiteras. L'equip va sortir sorprès per la defensa 5:1 que mostraven els locals en els primers compassos de partit. Després d'un parcial de 2-3 als deu minuts, el Manyanet va aconseguir escapar-se en el marcador. Un cop davant en el lluminós amb el 6-5, els barcelonins van arribar a posar-se tres gols per sobre. L'equip errava els contracops, cinc en total, que semblaven clars, i això ho aprofitava el Manyanet. Tot i això, un parcial d'1-4 dels groc-i-negres va servir per empatar el matx abans d'acabar el primer temps. Encara va haver-hi minuts perquè l'equip marxés al descans guanyant un gol per sobre davant un rival complicat.

En la represa, la defensa mataronina va mostrar-se més sòlida, tot i que en atac van haver-hi dificultats per superar la teranyina defensiva dels barcelonins. Quan el matx s'ajustava en el marcador amb un 19-21 en el minut 15, l'equip de Guiteras va posar la directa i es va escapar amb un parcial de 0-4 que deixava el partit sentenciat. Una alternança en el marcador de 4-2 semblava inquietar una mica als mataronins, que en firmar un altre 0-4 mataven el partit amb el resultat final de 23-31. Sergi Rodríguez, amb 8 gols, va ser el més destacat en atac, junt amb Marc Raga i Martí Comas, amb cinc i quatre gols respectivament. Sergi Lluís, porter del segon equip, va alternar-se en la porteria amb Alberto Ruiz, degut a que Nuñez no va poder disputar el matx.

L'equip ara descansarà en la propera jornada, i no serà fins el cap de setmana del 14 i 15 de desembre que no disputarà el següent partit davant el Poble Nou.