El Tot Mataró JHM torna a empatar (25-25)

Els mataronins sumen un punt davant d'un irregular Sant Quize en un partit que tenien controlat.

El Joventut Mataró va tornar a empatar (25-25). El Sant Quirze un bon equip però certament irregular va complicar les coses als homes de Pep Muñoz que van sortir amb moltes ganes. Amb aquest empat, els mataronins queden estàtics a l'onzena posició però sumen un punt i ara en tenen 12.

El matx va estar molt repartir: a la primera part hi va haver un clar domini dels mataronins, mentre que a la segona qui va portar la veu cantant va ser el Sant Quirze. En els primers trenta minuts el Mataró va estar estel·lar en defensa i millor en atac. Les accions ofensives dels homes de Muñoz provocaven penals o acabaven en gol. La diferència de gols va estar constantment entre 3 i 4 dianes a favor dels mataronins. Però en els últims deu minuts de la primer apart el Mataró es va adormir, tot i que va aconseguir marxar al descans amb 3 gols a favor (12-15).

En la represa, els mataronins van afluixar en intensitat i el seu joc va baixar de qualitat. Això va provocar que perdessin pilotes i que el Sant Quirze comencés a escurçar distàncies. Els locals van entrar dins del partit i no van deixar ni una pilota per lluitar i van aconseguir materialitzar les seves oportunitats. David Pedragosa va tenir una actuació excepcional en la segona part i el porter, Alberto Ruiz, va evitar que el Sant Quirze es desmarqués en el marcador. Cap al final del matx el cansament en els jugadors del Mataró es feia cada cop més latent. Amb el marcador 24-25, i a falta de 3 segons per acabar el partir, l'àrbitre va xiular un penal a favor del Sant Quirze que establia l'empat a 25 definitiu.