-
-

El Tot Mataró JHM suma la novena victòria en 10 partits

Els homes de Josep Maria Guieteres aconsegueixen doblegar al tercer classificat

Es presentava un partit molt emocionant i així hi va ser. El resultat final de 25 a 24 evidencia la igualtat entre el Tot Mataró JHM i el Bordils, que es va fer palpable al llarg de tot el matx. Imprecisions a causa dels nervis i errades en llançaments de la pena màxima van estar a punt de costar els dos punts als mataronins. Finalment, els punts es van quedar a Mataró i els de Guiteres, si es classifiquen per la fase d'ascens, disposarien de 4 punts d'avantatge sobre el tercer classificat, el Bordils.

Se sabia que el Bordils és un dels equips més forts de la categoria i els jugadors d'El Tot Mataró JHM s'ho van prendre al peu de la lletra. Els visitants, recuperaven el seu dorsal número 20, un lateral esquerre que va fer anar de bòlit la defensa mataronina. La igualtat de joc es va evidenciar ja des del començament del partit. Tot i això, pocs minuts va necessitar l'equip mataroní per prendre el control del marcador. La diferència de gols no va ser superior a 3.

Cal destacar l'actuació d'ambdues defenses que es van mostrar molt sòlides. A la segona part, quan els mataronins tenien una avantatge en el marcador de 2 gols, el Bordils va aconseguir un parcial d'1 a 5 que va truncar les energies mataronines. Però, un temps mort demanat per Josep Maria Guiteres va permetre redreçar als seus jugadors que, tot i errar en el llançament de 3 penes màximes i fallar en 4 contracops més que clars, va aconseguir una suada victòria. Amb dos punts més, els mataronins es reafirmen com a líders de la categoria amb 19 punts, 4 més que La Canonja.