El Tot Mataró JHM segueix imparable i tomba al Sabadell

Els homes de Josep Mª Guiteras, que encara no han perdut cap partit, aconsegueixen la primera victòria de l'any

Els jugadors d'El Tot Mataró JHM es presentaven al partit amb un únic objectiu: guanyar. El Sabadell, un equip que té un joc molt precís, al que els resultats no l'estan acompanyant, va presentar problemes als mataronins que en alguns moments van veure perillar la victòria. Finalment, 25a 28 favorable als de Guiteras, que segueixen com a líders indiscutibles de la categoria.

Els del Vallès, que han mostrat un progrés molt important en aquesta segona part de la lliga van presentar-se al partit amb certa avantatge, ja que els mataronins feia un mes que no disputaven cap partit. Aquest handicap, però, no va impedir als de Mataró controlar el partit durant la primera part. Una defensa sabadellenca molt pressionant i algunes precipitacions en atac dels de Mataró van permetre als locals acostar-se al marcador que establien els de Guiteras. Al final de la primera part el marcador mostrava un ajustat 12 a 13.

A la represa, un fantàstic parcial dels mataronins ens va permetre aconseguir una avantatge de fins a 8 gols. Però, una nova encallada dels jugadors d'El Tot va permetre als locals acostar-se al marcador. Finalment, la victòria per tres gols de diferència ratifica el lideratge dels de Mataró a la classificació.