-

capgros.com

El Tot Mataró JHM segueix amb la seva marxa triomfal

Els de Guiteras no tenen problemes per vèncer el cuer de la categoria

El Tot Mataró JHM segueix sumant els seus partits per victòries. L'equip dirigit per Josep Maria Guiteras va imposar-se dissabte passat a una feble Garriga per un contundent 33-20. Els mataronins segueixen d'aquesta manera sense conèixer la derrota en tota la temporada: vuit victòries i un empat, cedit en la segona jornada, són el bagatge d'un equip que comença a mirar ja cap a les fases per poder recuperar la categoria perduda el més aviat millor. El matx, disputat a les 16.00h de dissabte degut a que el Teresa Maria Roca s'havia d'acondicionar pels Premis Butaca que es celebren avui al pavelló, no va ser impediment per sumar una nova victòria.

El matx va començar amb un atac molt fort dels mataronins, que ben aviat obrien escletxa en el marcador. Després d'un primer parcial de 4-2, l'equip va començar a sumar més avantatge en els marcadors, passant de tres a quatre gols al quart d'hora de partit (10-6). Al final del primer temps el partit quedava vist per sentència amb un 20-11 que parlava per si sol: la defensa groc-i-negre avortava amb èxit els atacs dels cuers i la davantera era letal. Marc Fuster, amb set gols, va ser l'home més destacat del partit en tasques ofensives, seguit de Martí Comas, Sergi Rodríguez i Marc Raga, que van aconseguir quatre gols cadascú.

El segon temps no va tenir cap tipus d'entrebanc. El resultat seguia augmentant fins aconseguir una avantatge màxima de deu gols als deu minuts amb el 24-14 en el lluminós. Aquest resultat deixava palès el món de diferència que hi ha entre el líder de la Lliga Catalana i el cuer. Els groc-i-negres van seguir amb el seu partit complert a tots nivells, aconseguint augmentar a 12 la diferència de gols en els següents parcials fins a cloure el partit amb el 33-20 final. Batlle, Pere Cuquet, Roger Capdevila, Toni Busquets, Sàez i Raul Mangas, amb dos gols per cap van ser la resta de jugadors que van repartir-se la golejada mataronina