El Tot Mataró JHM perd el primer partit de la temporada

Els homes de Josep Mª Guiteras perden davant un Geieg molt ben col·locat

Primera derrota d'el Tot Mataró JHM en la temporada 2006-2007. El segon partit de la segona fase de la Lliga Catalana es va convertir en la primera taca negra per a l'equip de Guiteras. Un Geieg molt ben col·locat i el nerviosisme desmesurat dels mataronins van ser els ingredients principals d'una derrota dolorosa (26-25) per als de Mataró.

El partit, que es presentava complicat a priori, enfrontava al líder de la segona fase amb el tercer classificat. El públic assistent al camp, molt pressionant, va amanir un joc dels gironins que va apagar als de Mataró. En la primera part, errors en la defensa dels homes de Guiteras, van propiciar que els locals se'n anessin del marcador ven aviat. El resultat a la mitja part era de 14 a 9 favorable als gironins.

En la represa, els mataronins van aconseguir acostar-se una mica al marcador que al llarg del partit va estar dominat per als gironins. Tot i la retallada de diferències (3 o 4 gols) el joc dels Gironins va augmentar en qualitat i intensitat de tal manera, que quan faltaven 12 minuts per al final del partit, la diferència era de 7 gols. Gràcies a una gran pressió, un joc més tranquil i menys precipitat, els mataronins van aconseguir quedar-se un gol per sota dels gironins. El resultat final (26 a 25) feia pensar que, amb un minut més, els mataronins podrien haver donar la volta al marcador.