El Tot Mataró JHM no té rival

Els groc-i-negres guanyen 24-32 a Terrassa i ja han tombat a tots els rivals de la Lliga Catalana

El Tot Mataró JHM va aconseguir diumenge passat, dia 18, una nova victòria. Els mataronins van vèncer 24-32 el Terrassa, l'únic de la Lliga Catalana que havia aconseguit esgarrapar un empat davant els de Guiteras. La gran superioritat dels visitants, dominant totes les facetes de joc, l'han convertit no només en l'únic equip invicte sinó també en l'únic conjunt que ha aconseguit derrotar a tots els rivals de la categoria després de nou jornades. El proper rival, la Garriga, visitarà el Teresa Maria Roca dissabte dia 24 a les 16.00h conscient que ho té molt difícil per guanyar a El Tot Mataró, líder indiscutible del seu grup.

El partit va començar amb un conjunt mataroní que saltava a la pista amb el màxim respecte pels egarencs, que ja havien empatat a 27 en la capital del Maresme tot i que els altres resultats no els han acompanyat. Després d'un primer parcial de 2-2, els mataronins ja es van escapar en el minut 10 amb el 3-5. La nota negativa d'aquest inici la va protagonitzar Sergi Tria, que en inaugurar el lluminós en el primer minut, va fer-se mal al turmell i no va poder seguir jugant. Els groc-i-negres van anar augmentant la diferència, que es situava en un màxim avantatge de 6-11 ben entrat el primer període. La pressió en defensa i l'encert atacant, on es van repartir els gols entre onze dels dotze jugadors de camp, van propiciar que després d'un avantatge de 10-16 s'acabés al descans amb un clar 13-18.

El segon temps va condemnar al Terrassa, que va ser incapaç de trobar una escletxa en la defensa dels de Guiteras. En 15 minuts els egarencs només van aconseguir transformar dos gols, pels set dels visitants que deixaven un escandalós 15-25 al marcador. Els locals van tenir fins a vuit segones oportunitats en atacs posicionats, tot i que no els va servir de res davant l'assetjament atacant d'El Tot, que aconseguia gols des de totes les parts de la pista, ja fos al contracop o en atacs més elaborats. L'equip groc-i-negre va aixecar el peu de l'accelerador amb l'avantatge de deu gols, tot i que no va ser suficient pels egarencs que no s'acostaven mai al lluminós. Finalment els mataronins van acabar imposant-se per un clar 24-32, una diferència de 8 gols que servia per demostrar una setmana més la superioritat del Joventut Handbol en la Lliga Catalana. Sergi Rodríguez, amb nou gols, va destacar de cara a porteria en un partit en el que tots els jugadors van estar a un gran nivell. Cuquet i Comas, amb cinc i quatre gols respectivament, van estar també correctes de cara a porteria.

L'equip: Alberto Ruiz i Carles Nuñez (porters); Sàez (1), Martí Comas (4), Batlle (1), Cuquet (5), Capdevila (1), Castelló (2), Mangas (2), Sergi Rodríguez (9), Marc Fuster, Tria (1), Raga (3) i Busquets (2).