Marc Mayola

El Tot Mataró JHM no pot culminar una gran remuntada a Sant Adrià

Els de Pep Muñoz perden contra el Sant Martí Adrianenc malgrat la reacció dels últims 25 minuts

El Tot Mataró no va poder trencar la mala ratxa d'enfontaments amb el Sant Martí. L'equip adrianenc ha guanyat als mataronins en els últims 5 partits que han disputat.

El match va començar força igualat però a partir del tercer parcial, el Sant Martí ja s'escapava en el marcador. Els adrianencs superaven amb molta facilitat la defensa 6:0 plantejada per Pep Muñoz, una defensa que havia funcionat a la perfecció en l'anterior partit contra La Roca.

L'atac del Sant Martí jugava a les mil meravelles gràcies al treball del seu pivot i a la direcció del seu central. A l'altre cantó de la pista, David Pedragosa, amb problemes físics després d'una petita operació al peu, es precipitava en els llançaments i perdia pilotes que afavorien els contraatacs del rival.

A l'inici de la segona part, els locals van arribar a guanyar de vuit gols i tot indicava que tenien el partit controlat. La defensa mataronina, però, ara amb un 5:1, va començar a funcionar i els canoners de l'equip seleccionaven millor els llançaments. Amb un parcial de 0-7, el Joventut va apropar-se a només un gol (22-21).

En els minuts finals els dos equips estaven estancats amb 31 gols. Llavors, una exclusió de Roger Capdevila va ser definitiva. El Sant Martí Adrianenc va aprofitar la superioritat per emportar-se els dos punts (33-31). Després d'aquesta derrota, El Tot Mataró és setè a la classificació de la Primera Divisió, amb un balanç equilibrat de dos partits guanyats i dos de perduts.