El Tot Mataró JHM ja té plaça a quarts de final de la Copa Catalalunya

Els homes de Pep Muñoz retornen el somriure a la seva afició

Després del mal gust que va deixar l'actuació del Tot Mataró JHM a la lliga regular, els homes de Pep Muñoz s'hi han posat de valent en la competició per a la Copa Catalunya. Després de guanyar al Geieg per la mínima (29-30) i a l'Arraona de Sabadell (24-37), els mataronins van acabar d'adobar al feina davant el Granollers el un gran partit dels locals. Amb el resultat favorable de 25-23 els jugadors del Joventut Handbol Mataró ja tenen plaça als quarts de final de la Copa Catalunya.

El partit es va posar ben aviat de cara per als de Granollers. El primer gol va venir de la mà d'un jugador visitant però l'alegria dels de Granollers no va durar massa. De seguida els de Mataró es van posar per davant en el marcador. El resultat, però, va estar molt igualat durant els primers 15 minuts. Fins que els de Mataró no van signat un contundent parcial de 4-0 el partit no es va decantar. Arribats a aquest punt, els homes de Pep Muñoz van arribar a prendre una distància de 6 gols (13-17).

La defensa dels de Mataró va estar molt ben organitzada durant la primera part, aconseguint controlar qualsevol atac dels de Granollers i les ocasions d'atac mataronines s'aconseguien materialitzar.

En la represa, la tònica del partit va ser la mateixa. Els primers minuts però, van ser de tanteig. Amb una diferència de 7 gols en el marcador, els mataronins van rebaixar la intensitat del joc quan els de Granollers van avançar la seva línia defensiva fins al mig camp, fet que va provocar que els visitants aconseguissin empatar el matx al minut 25 de la segona part. Però sense perdre temps, els homes de Pep Muñoz van reorganitzar les seves files, realitzant els canvis pertinents, van remuntar el partit.

Un cop classificats per als quarts de final de la competició, els jugadors resten a l'espera del sorteig que es realitzarà avui al vespre per saber quin serà l'equip amb el que s'hauran de medir en la propera fase.