-

Maria Camino

El Tot Mataró JHM imparable goleja al Sant Martí Adrianenc

Els homes de Josep Maria Guiteres assoleixen un nou rècord de golejada de l'equip sènior

No es podia acabar millor la primera fase de la temporada. Partit més que tranquil i accessible el que van jugar els homes del Tot Mataró JHM. Un correctissim joc col·lectiu i un encert especial de cara a porteria va permetre als jugadors entrenats per Josep Maria Guiteras superar el rècord de golejada de l'equip sènior que estava en 41 a 21. Aquesta setmana, el resultat final de 42 a 21 consolida encara més als mataronins en la primera posició amb 15 punts, 4 més que el segon, La Canonja.

El partit va començar malament pels interessos mataronina, ja que la falta de concentració va permetre als visitants posar-se per davant en el marcador. El joc va estar dominat pels jugadors del Sant Martí Adrianenc al llarg dels primers 10 minuts fins que els àrbitres van deixar l'equip mataroní amb un jugador menys. La correcció se joc va ser imminent i va començar l'espectacle d'handbol dels homes dirigits per Josep Maria Guiteras. Un parcial de 5 a 0 favorable als maresmencs va tombar radicalment la dinàmica del partit que aleshores va estar marcada pel bon joc dels de Mataró. Al final de la primera part el resultat era de 22 a 12.

En la segona meitat, novament el bon joc dels mataronins va eclipsar un equip en hores baixes. Les jugades assajades van sortir a la perfecció i els gols es van poder veure des de totes les posicions. Pívots, extrems i jugades de contraatac van perforar la porteria d'un Sant Martí Adrianenc que no va poder fer res per evitar la golejada d'un equip que s'agradava cada vegada més. Finalment, 42 a 21, resultat que evidencia la diferència entre els dos equips.